Over MartineDe piano speelt mijn hele leven al een grote rol. Mijn moeder heeft me spelenderwijs veel bijgebracht en me zo de liefde voor muziek meegegeven. Na een aantal privedocenten en lessen aan de muziekschool in Barneveld ben ik in Arnhem aan het conservatorium klassiek piano gaan studeren. Na 5 jaar lessen te hebben gevolgd bij Arthur Hartong mocht ik in 1994 mijn diploma Docent Musicus in ontvangst nemen. Gelukkig mocht ik nog verder studeren voor Uitvoerend Musicus, ik deed dat bij Jacques Hendriks en na 2 jaar haalde ik mijn diploma. Ik heb altijd erg genoten van de individuele lessen, maar ook van het samenspelen met andere instrumentalisten en zangers.  in 1997 behaalde ik de Aantekening Kamermuziek bij Marjès Benoist. Masterclasses hebben ook bijgedragen aan mijn ontwikkeling; deze volgde ik bij o.a. Detlef Kraus, Jean-Yves Thibaudet en Mariëtta Petkova.

 

 

Op dit moment geef ik met veel plezier les aan leerlingen van 5 tot 75, in mijn privépraktijk in Veenendaal en ik ben vanaf 1998 tot januari 2020 werkzaam geweest als pianodocent bij Stichting Muziekschool Scherpenzeel.

Vanaf 2007 (met een pauze van 2017-2021)ben ik vaste begeleider van Mannenkoor De Schaffelaar.

Van 2019-2021 was ik pianist bij Veenendaals gemengd koor Moorsound. 

 

Geregeld verzorg ik intermezzo's bij concerten van koren en geef ik graag een recital.

 

Met violiste Melissa Varekamp vorm ik een duo. Wij spelen klassieke werken geschikt voor concerten, intermezzo's , begrafenissen etc.

 

Met sopraan Gusanne van den Brink vorm ik een duo. Wij hebben een mooi programma met o.a. liederen van Schumann, Quilter, Faure en ook van vrouwelijke componisten zoals Amy Beach, Clara Schumann en Cecil Chaminade. 

 

Met cellist Sergei Michel vorm ik ook een duo. We zijn beschikbaar voor concerten, maar ook voor een sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw feest, bruiloft, receptie of andere officiële gelegenheid.

 

 

 Pianolespraktijk Martine van Veen, Beukenstuklaan 18 3903 DP Veenendaal. KvK 30258498

Copyright ligt bij Martine van Veen ®