Ik ben benieuwd naar jouw review. 


Commentaren: 6
 • #6

  Sanduni Ploeg (9 jaar) (vrijdag, 07 september 2018 20:13)

  Het is gezellig bij Martine in de les.
  Je leert heel veel van haar.
  Martine heeft heel veel geduld.
  Met Kerst hadden we samen met andere meisjes een groepsles.
  We kregen toen ook chocomel en kerstkransjes.
  Dat was heel leuk! :-)

 • #5

  Jan (56 jaar) (zaterdag, 21 juli 2018 10:13)

  Ik heb nu 3 jaar les gehad van Martine. Het is altijd erg leuk om naar de les te gaan (ik doe een half uur per twee weken). Martine houdt rekening met jou tempo. Als je een keer moe bent, of je hebt te weinig tijd gehad om te oefenen, is er altijd wel iets verrassends waar de les mee gevuld wordt. Op een ontspannen manier leer ik toch heel veel, omdat zij heel veel details in mijn spel ziet die beter kunnen. Martine doet ook altijd haar best om aantrekkelijke stukken muziek uit te zoeken die passen bij mijn smaak en niveau.

  Ik vind Martine een zeer vakkundige pianist en een geweldige lerares.

 • #4

  Nanne (13jaar) (vrijdag, 06 juli 2018 22:53)

  In vijf jaar les van Martine heb ik al veel geleerd. Ze legt heel goed uit hoe het wel moet en hoe het niet moet om de muziek mooi te laten klinken. Verder is het ook altijd heel gezellig, ze is altijd aardig en nooit boos :-)

 • #3

  Margriet (woensdag, 01 november 2017 14:24)

  Toen ik in Veenendaal kwam wonen had ik al 12 jaar pianoles gehad van een andere docente. Gedegen klassiek onderwijs, waardoor mijn pianospel technisch zeker goed was.
  Op zoek naar een nieuwe docente, ontmoette ik Martine. En eenmaal les van haar ging er een nieuwe muzikale wereld voor me open. Ik leer van de noten ‘muziek’ te maken, een verhaal te vertellen. De juiste toon op de juiste manier aan te slaan. En, op zo’n ontspannen manier brengt zij dat over in haar lessen. Waarbij Martine de techniek uiteraard niet uit het oog verliest.
  Sinds ik van Martine les heb, is mijn spel enorm gegroeid en verdiept. Ik geniet van haar lessen! Ze is zeer bekwaam, levert maatwerk en weet bovenal met enthousiasme haar liefde voor muziek over te brengen.

 • #2

  BD te Ede (zondag, 23 juli 2017 19:43)

  10 jaar had ik geen piano meer gespeeld, daarvoor speelde ik voornamelijk klassieke muziek. Nu, na 2 jaar les gehad te hebben van Martine, heb ik er weer veel plezier in en speel ik duidelijk anders en beter dan 10 jaar geleden. Martine heeft me veel geleerd, maar ook veel afgeleerd, op een manier dat ik er steeds meer plezier in krijg om piano te spelen. Ik luister nu meer naar mijn eigen pianospel. Ik ben meer muziek gaan maken. Martine kiest stukken in overleg met mij, mooie klassieke stukken op mijn niveau. Speel je al een tijdje klassieke stukken, dan kan ik je Martine van harte aanbevelen als pianodocent.

 • #1

  Helmy (dinsdag, 27 juni 2017)

  Prachtige nieuwe website!
  Als volwassene heb ik hele fijne en gezellige lessen gevolgd bij Martine. Ik had geen ervaring met pianospelen! Dus als je twijfelt en het ook heel graag wilt proberen... dan raad ik je deze docente 100 procent aan. Alles gaat op je eigen tempo en jouw plezier staat voorop!


Pianolespraktijk Martine van Veen, Beukenstuklaan 18 3903 DP Veenendaal. KvK 30258498

Copyright ligt bij Martine van Veen ®